Monday, December 2, 2013

DECEMBER


Het is december en dat betekend: bijna kerst!! Overal begint de kerst-koorts al te kriebelen. Als je ook maar door de stad loopt is alles al versiert met kerstlichtjes. Ook is Sinterklaas bijna voorbij en dat betekend de kerstboom optuigen als officiele start van de december-gekte. Ook begin ik nu te bedenken wat ik zal dragen en hoe ik mijn make-up ga doen. Ik kan je vast één ding vertellen: als ik de kans krijg, doe ik het gewoon. Ik heb het natuurlijk over GLITTERS! :)

Wat wil ik hebben voor kerst? Dat is een goede vraag, maar daar heb ik zeker antwoord op hehe. Ik wil al heel lang een set van make-up kwasten. Omdat ik het zo duur vind, doe ik het nu maar met kwastjes van de H&M en het Kruidvat. Vera vertelde me dat er een site bestond waarbij er hele goedkope kwasten te bestellen waren. www.eyeslipsface.nl kwam me niet bekend voor, maar afgekort is dit e.l.f. en wie kent dat nou niet? Super leuk dat dit merk ook in Nederland te verkrijgen is!

Nu het bijna het eind van het jaar is, begint mijn Zweedse avontuur steeds dichterbij te komen. Ik ben nu alle dingen aan het regelen die ik moet regelen, en dat valt zeker niet mee. Cijferlijsten en stempels van de examencommissie waarbij je 70x wordt doorverwezen, mijn specialisatie die uit loopt, beurzen die ik moet aanvragen, de eerste drie weken in Zweden die ik moet missen door examens (incl. kennismaking ), EN AL DAT WACHTEN OP ANDEREN, vallen Roxan en mij zwaar. Roxan heeft nooit, maar dan ook nooit stress, maar zelfs zij zit met een naar gevoel in haar buik. Kun je nagaan hoe ik me voel, als het zacht gekookte eitje van ons twee.

Toch weten we, dat het alle moeite waard zal zijn. Ik kan echt niet wachten tot het zover is, ik kan wel gillen van enthousiasme. Zweeds leren praten en schrijven lijkt me nog het aller leukst. Klinkt een beetje gek, omdat ik er nog niet eens ben, maar ik voel me echt alsof ik al aan het inburgeren ben. Ik kan al tot 10 tellen in het Zweeds, en ohja dit kan ook: Fan ta dig, slyna!

Kortom, december wordt een drukke maar leuke maand. :)

No comments:

Post a Comment